PSD Olt, campanie electorală la „firul ierbii”. De vorbă cu oamenii județului, sub sloganul „Uniți pentru viitor”/ FOTO

În vreme ce reprezentanții altor partide au ales să recurgă la o campanie electorală plină de atacuri și manipulări, care amintește de obiceiuri huliganice din zorii de democrației postdecembriste, reprezentanții PSD Olt desfășoară o campanie „la firul ierbii”, stând de vorbă cu oamenii, sub sloganul „Uniți pentru viitor”, într-un dialog al proiectelor de dezvoltare încheiate, în curs de derulare sau care urmează să aibă loc în viitorul apropiat.

Astfel, în aceste zile, reprezentanții conducerii PSD Olt, însoțiți de candidații localităților vizitate și de echipe numeroase de colegi și susținători, din care nu au lipsit parlamentarii social-democrați de Olt, s-au aflat în mai multe zone ale județului, printre care s-au numărat Drăgănești-Olt, Slatina, Balș și, ieri, Morunglav.

„Dăm startul unei noi etape electorale, în care decideți pentru viitorul fiecărei comunități.

PSD Olt vine în fața dumneavoastră cu candidați serioși, profesioniști, care au atributul experienței administrative sau entuziasmul și puterea de a schimba localitatea pentru care pleacă la drum.

Cu responsabilitate și determinare, ne afirmăm angajamentul față de principiul unei campanii pozitive, bazate pe realizări, proiecte, propuneri constructive și soluții reale.

Uniți pentru Viitor este laitmotivul acestei campanii, care arată o cale deschisă pentru a face un alt fel de politică: una concentrată pe solidaritate și colaborare, pentru a construi viitorul de mâine.

Având o echipă puternică și votul dumneavoastră de încredere, suntem hotărâți să deschidem o nouă pagină în albumul dezvoltării județului nostru.

Fiți parte a acestei misiuni! Votați PSD la alegerile din 9 iunie!”, a spus, la începutul campaniei, președintele PSD Olt, Marius Oprescu.

Unul dintre modelele de bună funcționarea a administrației social-democrate este Slatina.

„Slatina se dezvoltă frumos cu investiții în energie regenerabilă, locuri de petrecere a timpului liber, transport sustenabil și, în egală măsură, cu investiții în reabilitarea și dotarea unităților de învățământ, în infrastructura rutieră, în servicii de utilitate publică.

A fost o zi petrecută în cartierul Progresul – locul care va avea cel mai mare Skate Park din Sud-Estul Europei, dar și zonă pentru role și biciclete, locuri de joacă pentru copii, amfiteatru și spații pentru diferite activități în aer liber.

A fost încă o zi petrecută alături de slătineni, care ne-au încărcat cu susținere și încrederea că alegem calea frumoasă: cea a dezvoltării și a acțiunilor concrete.

Echipa – Emil Moț, primar, Marius Oprescu, președinte Consiliul Județean, și slătinenii – lucrează, colaborează și transpune în realitate un program de guvernare locală, care oferă soluții și prin care Continuăm să Dezvoltăm Împreună Slatina”, se arată într-o postarea a PSD pe rețelele sociale.

Un alt model este Balșul, unde au fost făcute investiții în toate domeniile: infrastructură rutieră, de apă și canal, de alimentare cu gaze naturale, învățământ, sănătate, spații verzi, atragerea de investitori mari și mici, crearea de noi locuri de muncă etc.

„Într-o administrație competentă lucrurile funcționează pe toate planurile, iar administrația PSD de la Balș confirmă acest principiu.

Cătălin Rotea este un primar care și-a înțeles pe deplin menirea, aceea de a răspunde așteptărilor comunității prin fapte, proiecte de dezvoltare și atragerea de investitori privați.

Sub conducerea sa, orașul a cunoscut o dezvoltare puternică și rapidă.

În doar patru ani, Cătălin Rotea a reușit să modernizeze acest oraș mai mult decât au reușit alte administrații în două decenii.

Cătălin Rotea duce Balșul înainte și are în spate o echipă puternică, cea a PSD Olt, care îl va ajuta sa meargă înainte, în visul lui de a face din Balș un oraș frumos, dezvoltat în care să-ți facă plăcere să trăiești, să lucrezi și să-ți întemeiezi o familie.

Uniți pentru viitor, să continuăm acest drum împreună, în care punem Balșul pe harta investițiilor de succes!”, a reliefat șeful PSD Olt la Balș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here