Imagini de la accidentul în care a fost implicată fiica deputatului Florin Iordache. Cui aparține mașina pe care o conducea fata

OLT-ALERT.RO prezintă imagini exclusive de la accidentul petrecut marți dimineață în Caracal și în care a fost implicată fiica deputatului Florin Iordache.

Autoturismul condus de Delia Iordache, o Skoda Octavia cu număr de Ilfov, nu îi aparține acesteia, ci unei firme de închirieri mașini din București, potrivit OLT-ALERT.RO.

Autovehicul cu care fiica vicepreședintelui Camerei Deputaților s-a izbit de un gard a suferit avarii serioase în partea din față, astfel că Delia Iordache va trebui să scoată o sumă frumoasă de bani pentru repararea autovehiculului.

Evenimentul rutier s-a petrecut marți dimineață, în jurul orei 04.00, pe strada Plevnei din Caracal, unde șoferița ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, izbindu-se cu mașina de gardul unei proprietăți. Din fericire, tânăra a scăpat teafără din accident.

Contactat de OLT-ALERT.RO, IPJ Olt a confirmat informația privind producerea accidentului, dar nu a furnizat și identitatea tinerei.

„În această dimineață, în jurul orei 04.00, pe raza municipiului Caracal a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

Polițiștii au stabilit faptul că o tânără, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Plevnei din Caracal, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu gardul unei proprietăția”, declarat, pentru OLT-ALERT.RO, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Tânăra a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, a mai precizat ofițerul de relații cu presa din cadrul IPJ Olt.

Autoturismul pe care îl conducea fata aparține unei firme de închirieri auto din București. De altfel, mașina a fost ridicată repede de la fața locului și tractată cu o platformă.

Delia Iordache are 28 de ani și lucrează, din 2017, la cancelaria Băncii Naționale a României.

Delia Iordache, fiica deputatului Florin Iordache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here