Nepotul antrenorului de box Constantin Gălbenușe a fost înjunghiat mortal într-o cârciumă din Slatina

Nepotul antrenorului de box Constantin Gălbenușe de la CSM Slatina, Cristian Mihăiță Gălbenușe, de 24 de ani, a fost înjunghiat mortal, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o cârciumă din zona de jos a municipiului-reședință de județ, Vintage Pub. Agresorul a ajuns și el la spital.
Costel MIREA
Tânărul de 24 de ani a fost înjunghiat de un alt tânăr, Florin Gulie, de 25 de ani, din localitate, pe fondul unui scandal care a izbucnit în bar în jurul orei 03.00. Rana provocată de cuțit nu i-a lăsat victimei nici o șansă, medicii de la Ambulanță care au ajuns la fața locului nemaiputând face nimic pentru tânărul înjunghiat.
„În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 03.00, într-un pub din Slatina, G. M., de 24 de ani, din Slatina, a fost înjunghiat de G.F., de 25 de ani, din aceeași localitate, pe fondul unui conflict spontan. În urma leziunilor produse, victima a decedat. Cazul a fost preluat de Parchet, care face cercetări pentru omor. Agresorul a ajuns și el la spital, fiind internat la Spitalul nr. 1 Craiova, cu loviri”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, comisarul Claudia Radu.
Potrivit unor surse, agresorul ar fi fost lovit în cap cu un obiect dur de patronul stabilimentului, care a încercat să aplaneze conflictul.
Tânărul decedat ar fi fost chemat chiar de patronul pub-ului pentru a-l ajuta evacueze un grup de romi deveniți recalcitranți, printre aceștia numărându-se și agresorul care avea să îl ucidă pe Cristian Gălbenușe.Trupul victimei a fost depus la morga Spitalului Judeţean de Urgență Slatina pentru efectuarea necropsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here