Lansarea candidaturii lui Ponta, cu bani pentru participanți. Iată dovada!

Bucuria lansării şi a plimbării gratuite până în Capitală nu au fost singurele stimulente pentru susţinătorii prezenți, sâmbătă, la grandioasa lansare a lui Victor Ponta în cursa pentru Palatul Cotroceni. Unii dintre oamenii veniți la eveniment au primit şi bani pentru „sandvişuri şi o sticlă de apă sau de suc”, după cum a explicat primarul sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, la Digi24, citat de gândul.info.

Că unii dintre susţinătorii veniţi din toată ţara la lansarea de sâmbătă a premierului Victor Ponta în cursa pentru prezidenţiale au primit bani de la partid pentru deplasarea la Bucureşti nu a mai fost contestat de nimeni. Într-o intervenţie la Digi24 în timpul spectacolului de pe Naţional Arena, Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, a explicat că nu este deloc anormal ca oamenii să primească nişte bani pentru un drum atât de lung, în cazul unora: oamenii au nevoie de nişte sandvişuri ori de o sticlă de suc sau de apă, a explicat edilul.

Într-o filmare cu camera ascunsă făcută de reporterii Digi 24, unul dintre susţinătorii lui Ponta a explicat că cei plecaţi de la Iaşi au primit 100 de lei pentru a participa la evenimentul de pe Arena Naţională. Organizatorii le-au oferit acestora gratuit şi mâncare, dar şi transportul până la Bucureşti.

„Ne-au dat bani. (…) 100 de lei”, spune participantul intervievat. „De ce să nu mergem? Mergem, ne plimbăm (…) Ne-au adus ei, ne-a luat după seria de buletin”, adaugă el.

Numai de la Iaşi au plecat spre Bucureşti 1.000 de simpatizanţi ai PSD, în timp ce din Timiş şi Cluj au urcat în autocarele care urmau să ajungă la Arena Naţională câte 500 de susţinători ai lui Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here