Petrolul şi Steaua, amendate de Comisia de Disciplină a FRF

Grupările Petrolul Ploieşti şi Steaua au fost sancţionate, miercuri, de Comisia de Disciplină a FRF, cu 40.000 de lei, respectiv 30.000 de lei, pentru incidentele de la meciul direct, contând pentru etapa a opta a Ligii I, informează lpf.ro.

Partida disputată, duminică, şi încheiată cu victoria campioanei României, scor 3-2, a început cu aproximativ nouă minute întârziere, din cauza torţelor aruncate de suporterii celor două formaţii. Fanii au mai aruncat cu torţe pe parcursul meciului. De asemenea, în tribune au avut loc incidente între suporteri. În minutul 50, crainicul stadionului a făcut un apel la spectatori, cerându-le acestora să nu mai folosească materiale pirotehnice.

FC Rapid a primit o penalitate financiară de 15.000 de lei pentru incidentele provocate de suporteri la meciul din deplasare, cu ASA Târgu Mureş, din etapa a opta.

Pentru incidentele provocate de propriii fani la meciul din Giuleşti cuRapid, contând pentru etapa a şaptea, Universitatea Cluj a primit o penalitate financiară de 15.000 de lei.

Petar Jovanovici (Universitatea Cluj) a fost sancţionat pentru şase partide şi penalizat cu 8.000 de lei, pentru că, rezervă fiind la meciul cu CSU Craiova, a avut o altercaţie cu un fotbalist al oaspeţilor.

Jucătorul Pablo Brandan (CSU Craiova), eliminat în meciul de le Cluj-Napoca, a fost suspendat pentru un joc şi penalizat cu 740 de lei.

Vasile Maftei (Concordia Chiajna), eliminat în meciul cu FC Botoşani, a fost suspendat pentru un meci şi penalizat cu 740 de lei, în timp ce preparatorul fizic al moldovenilor, Ovidiu Chiribici, a fost suspendat o lună şi sancţionat cu 640 de lei.

Marian Constantinescu (FC Braşov) şi Erico Da Silva (Pandurii Târgu Jiu), eliminaţi în meciurile cu Ceahlăul Piatra Neamţ, respectiv Astra Giurgiu, au fost suspendaţi câte o etapă şi penalizaţi financiar cu câte 740 de lei. Judecarea eliminării antrenorului Petre Grigoraş (Pandurii) a fost amânată pentru şedinţa din 1 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here