Mai mulți președinți ai secțiilor de votare sau locțiitori ai acestora, înlocuiți pe ultima sută de metri în Olt

Mai mulți președinți ai secțiilor de votare din județul Olt sau locțiitori ai președinților au fost înlocuiți cu persoane din lista de rezervă. Toate modificările au fost făcute la cererea celor desemnați prin tragere la sorți să coordoneze procesul de vot în secțiile de votare.

Printre cei care au solicitat să fie înlocuiți în secțiile de votare se numără locțiitorul președintelui Secției de votare nr. 163 din comuna Crîmpoia, Camelia Miroșanu. Aceasta a cerut, sâmbătă, ca altcineva să îi preia locul din motive de sănătate.

Și locțiitoarea președintelui Secției de votare nr. 158 din localitatea Corbu, Angela Drăgușin, a solicitat, vineri, să fie înlocuită tot din motive de sănătate.

Alte trei persoane cu atribuții de coordonare a procesului de vot în secțiile de votare au fost înlocuite în data de 11 noiembrie. Este vorba de președintele Secției de votare nr. 21 din Slatina, Emilia Camen (înlocuită cu Marin Mitrache), de președintele Secției nr. 5 Slatina, Anita Daniela Scarlat (înlocuită cu Cristian Răzvan Ristea) și de locțiitoarea Secției de votare nr. 110 din Scornicești, Mihaela Stan, înlocuită cu Gigi Marian Teodorescu.

Toate cele trei persoane au invocat, în cererea de înlocuire, motive persoane. Surse politice susțin însă că aceste înlocuiri ar avea la bază și alte cauze, unele dintre acestea fiind legate de modul în care a evoluat procesul electoral în primul tur al alegerilor prezidențiale. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here