Incredibil / Cadavrul unui om din Brâncoveni, Olt, găsit cu organele genitale mâncate de câini

Un caz înfiorător s-a petrecut săptămâna trecută în comuna olteană Brâncoveni, unde localnicii au găsit cadavrul unui vecin după ce câinii îi mâncaseră organele genitale. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care bărbatul a decedat.

Cadavrul a fost descoperit vinerea trecută de către vecinii bărbatului, care, potrivit autorităţilor, ar fi decedat cu trei zile înainte, pe 6 ianuarie. Este vorba de Petre Iancu, de 65 de ani, care trăia singur după ce soţia sa a murit în urmă cu şase ani. Cei care l-au găsit pe om decedat au fost atraşi de larma făcută de câţiva câini care se băteau pe cadavru, în gospodăria celui mort.

„Este vorba, într-adevăr, de un consătean al nostru care locuia singur după ce, în urmă cu mai mulţi ani, i-a murit soţia. În ziua de Bobotează nişte vecine l-au strigat la poartă pentru a-i da hrană de pomană, dar el nu a răspuns. Abia vineri, la ora 16.30, cadavrul lui a fost găsit de autorităţi la sesizarea unui cetăţean. Acesta l-a strigat pe om la poartă. Nu i-a răspuns nimeni, dar el a fost atras de nişte câini care trăgeau de ceva în grădină. Mirat, vecinul s-a apropiat şi a descoperit înfiorătoarea privelişte”, a declarat primarul localităţii, Ion Cheroiu.

Chemaţi la faţa locului, medicii legişti au descoperit că patrupedele canine din sat îi mâncaseră omului organele genitale şi o parte din coapse. Localnicii au tras concluzia că vecinul lor se dusese în grădină să îşi facă nevoile fiziologice când a căzut cu picioarele sub el şi cu pantalonii lăsaţi.

„Într-adevăr, omului îi lipseau părţi la nivelul ţesuturilor din zona inghinală şi din faţa interioară şi exterioară a coapselor. Adică îi lipseau organele genitale”, au confirmat pentru Olt-Alert surse din cadrul Serviciului de Medicină Legală Olt. 

Sursele citate au dat drept cauză a morţii bărbatului hipotermia, după ce, cu câtva timp înainte, el suferise şi un traumatism cranio-cerebral acut închis, cel mai probabil prin cădere.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz pentru a stabili cu certitudine împrejurările care au dus la moartea bărbatului.

„Se confirmă această informaţie. Poliţia a deschis un dosar penal în această cauză pentru moarte suspectă, iar soluţia se va da prin parchet. Din primele cercetări a reieşit că nu există suspiciuni de omor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Olt, comisarul Iulian Nicolae.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here