Patronul localului din Slatina în care a fost ucis sportivul Cristi Gălbenuşe, audiat de instanţă

La termenul de luni al procesului în care tânărul Florian Gulie este judecat pentru uciderea, anul trecut, a sportivului Cristian Gălbenuşe, judecătorii l-au audiat pe patronul pub-ului în care a avut loc crima, Cristian Tomel Alexandrescu. Acesta a susţinut că agresorul şi-a provocat explicit victima să iasă afară din cârciumă ca să îşi măsoare forţele.
În rând cu ceilalţi martori audiaţi în dosar, Cristian Tomel Alexandrescu a declarat în faţa judecătorilor că agresorul, Florian Gulie, şi-a provocat victima să iasă afară ca se se bată. „Victima m-a întrebat dacă am probleme, iar eu i-am spus că nu, să stea liniştit. I-am scos în curte şi i-am rugat să plece. Nu a mai durat mult şi au început să adreseze injurii nu doar mie, ci şi lui Cristi Gălbenuşe. L-au provocat şi i-au spus lui Gălbenuşe să iasă la scandal dacă este bun, pentru că pe el îl vor. Inculpatul Gulie a vrut să intre înapoi în local după el, l-am prins de mână şi i-am atras din nou atenţia să nu facă scandal, iar acesta mi-a spus că nu are nicio treabă cu mine şi că pe Gălbenuşe îl vor. Ulterior, am auzit vorbindu-se că, mai înainte, un grup, în care s-au aflat şi cei doi inculpaţi Ciucă, a avut un conflict cu Gălbenuşe”, a declarat patronul pub-ului, citat de Gazeta Nouă. El a mai spus instanţei că, după crimă, Gulie a revenit la locul faptei pentru a continua scandalul.

Cristian Gălbenuşe, nepotul antrenorului de box Constantin Gălbenuşe, a fost înjunghiat mortal, la mijlocul anului trecut, pe terasa localului Vintage Pub din Slatina, de Florian Gulie, care era însoţit de alte persoane. Ulterior, agresorii au fugit, dar s-au întors la scurt timp, Gulie continuând să lovească cu o scândură persoane aflate pe terasa pub-ului. El a fost lovit în cap, la un moment dat, cu coada unei sape de patronul localului. În urma loviturii, Gulie a avut nevoie de o intervenție chirurgicală efectuată la Spitalul Clinic de Urgență Caiova.

Agresorul a fost trimis de procurori în judecată pentru omor, împreună cu alte două persoane, Nelu Ilie Ciucă şi Robert Marian Ciucă, acuzaţi de complicitate la tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here