Primarul Slatinei, Minel Prina, propune ca elevii să înceapă programul şcolar la ora 9.00

Primarul Slatinei, Minel Prina, propune ca studiile şcolare să înceapă la ora 9.00, cu precădere în unităţile de învăţământ unde studiu în schimburi a fost eliminat. De altfel, edilul susţine că unul dintre obiectivele sale este ca elevii slătineni să nu mai fie nevoiţi să înveţe în nici o şcoală din municipiu după-amiaza.
 
Propunerea primarului Slatinei a fost publicată sub formă de sondaj, la sfârşitul săptămânii trecute, pe o reţea de socializare unde deja sute de persoane au răspuns, majoritatea agreând ideea edilului care spune că doreşte eliminarea studiului în schimburi din toate unităţile de învăţământ ale municipiului-reşedinţă de judeţ.
 

„Unul din obiectivele mele este ca la toate unitățile de învățământ să existe suficient spațiu și dotări moderne astfel încât elevii să nu mai învețe în schimburi. Performanța școlară este astfel mai ușor de atins, iar copiii noștri sunt mai în siguranță. Sunt deja multe școli și licee unde am atins acest obiectiv. Pentru acestea credeți că ar fi o idee bună ca elevii să înceapă orele de la ora 9.00, fiind astfel mai odihniți?”, întreabă Minel Prina în spaţiul virtual.

 

Sondajul a prins la public, sute de slătineni răspunzând acestuia, majoritatea, respectiv 85% dintre respondenţi, declarându-se „pentru”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here