FLAGRANT / Dosar penal pentru comercializare de peşte fără documente legale

Un bărbat de 28 de ani, din Vişina, va trebui să dea socoteală în faţa oamenilor legii după ce poliţiştii de frontieră de la Corabia l-au prins cu zeci de kilograme de peşte pentru care nu deţinea documente legale de provenienţă. 

Poliţiştii de frontieră din Corabia au depistat, zilele trecute, în zona lor de competenţă un bărbat care comercializa peşte fără documente legale.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Corabia, judeţul Olt, cu ocazia executării unei misiuni specifice, au depistat pe raza localităţii Vişina pe cetăţeanul român Mircea S., în vârstă de 28 de ani, care oferea spre vânzare peşte proaspăt. În urma cercetărilor, lucrătorii noştri au descoperit cantitatea de 30 kg de peşte din specia caras pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente de provenienţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al SPF Corabia, subcomisarul Marius Costel Manţă.

Peştele, în valoare de 150 lei, a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor şi predat unei societăţi comerciale de profil, iar bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, transport sau comercializare fără documente legale a peştelui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here