Horia Tecău s-a retras din proba de dublu de la BRD Năstase Ţiriac Trophy

Horia Tecău, deţinătorul trofeului, s-a retras, miercuri, din turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy, din cauza unei accidentări la încheietura mâinii drepte, informează Mediafax.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda) era cap de serie numărul unu.

 Horia Tecău a venit la Bucureşti cu o tendinită, dar s-a înscris în proba de dublu cu speranţa că va putea să-şi apere trofeul cucerit în ultimii trei ani.

http://cdn.teads.tv/img/ir/mention_ro.png) 50% 0% no-repeat transparent;”>
 


 Ei vor fi înlocuiţi de perechea Dusan Lajovici/Diego Schwartzman (Serbia/Argentina), care va întâlni, în runda inaugurală, cuplul Patrick Grigoriu/Costin Pavăl.

„Sunt nevoit să mă retrag din cauza unei accidentări. Este vorba de o tendinită care a aparut înainte de turneul de la Monte Carlo. De la acel turneu nu am evoluat deloc până ieri după amiază. Nu m-am simțit deloc bine, am făcut toate eforturile. Din păcate, nu am ce să fac. Există un risc să mă accidentez și mai rău. Și Madridul este sub semnul întrebării pentru mine. Aș avea voie să încep să joc de la jumatatea săptămânii viitoare. Acest turneu îmi este foarte drag, dar nu pot face mai mult. Îmi cer scuze ân fața partenerului meu, cel care a venit până aici, și în fața spectatorilor. Sper să compensez anul viitor. Știți cât de mult îmi place să joc la București, am câștigat aici în ultimii trei ani, am amintiri plăcute. Mi-aș fi dorit să joc, chiar dacă nu m-am antrenat de câteva zile. Din păcate, nu am avut mai mult timp. Florin (n.r. Mergea) și Bopanna (n.r. Rohan Bopanna) rămân acum favoriții principali”, a spus Horia Tecau, într-o conferință de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here