Un bărbat din Vulpeni, Olt, şi-a ucis soacra în bătaie. Omul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Un bărbat de 47 de ani, din localitatea Vulpeni, Olt, a fost reţinut de procurori şi, ulterior, arestat preventiv după ce şi-a omorât soacra în bătaie. 
 

Marin Geoancă din comuna Vulpeni, sat Gropşani, a fost băgat după gratii pentru uciderea soacrei sale, în vârstă de 85 de ani, pe care a bătut-o cu pumnii în cap până i-a distrus creierii. Potrivit procurorilor, bărbatul i-a aplicat prima bătaie cruntă soacrei sale în data de 8 aprilie. A doua oară s-a întâmplat chiar în Sâmbăta Mare, atacul fiindu-i fatal victimei de data aceasta. Bătrâna a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, medicii nemaiputând face nimic să îi salveze femeii viaţa.

„În fapt, s-a reţinut că, în data de 8 aprilie 2015 şi, respectiv 11 aprilie 2015, inculpatul G.M., în vârstă de 47 de ani, a aplicat mai multe lovituri cu pumnii în zona capului şi corpului victimei V.M., cauzându-i leziuni care au condus la deces, petrecut la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Conform concluziilor preliminarii, moartea victimei V.M., în vârstă de 85 ani, a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei şi dilacerării meningo-cerebrale, consecinţa unui politraumatism, iar între leziunile traumatice şi deces există legătură de cauzalitate”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.
 

Marin Geoancă a fost reţinut vineri pentru 24 ore. Sâmbăta trecută, bărbatul a fost prezentat Tribunalului Olt cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, magistraţii admiţând solicitarea procurorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here