Jandarmii olteni au aplicat, în doar o săptămână, amenzi de peste 33.000 lei și au identificat 14 infractori

Jandarmii olteni au sancţionat, săptămâna trecută, peste 100 de persoane, constatând 14 infracțiuni. La nivelul judeţului, peste 160 de jandarmi au acţionat, zilnic, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice.

Jandarmii olteni au aplicat, în perioada 1 – 7 mai, 81 de amenzi contravenţionale în valoare de peste 33.000 lei şi 22 de avertismente scrise. De asemenea, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 14 infracţiuni, dintre care patru înfracțiuni în mod independent şi 10 în cooperare cu Poliţia, cu 14 de autori identificaţi.

În aceeași perioadă, aproape 170 de jandarmi au acţionat zilnic, la nivelul judeţului Olt, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, activităţile însumând 143 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.

„Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt, maiorul Constantin Irinel Staicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here