FOTO / Accident rutier grav cu patru victime pe DN 64, în localitatea Brâncoveni

Patru persoane au ajuns la spital, vineri după-amiază, după ce autoturismele în care călătoreau s-au lovit frontal pe DN 64, pe raza comunei Brâncoveni. Impactul a fost extrem de violent, cele două maşini implicate suferind avarii importante. 

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 14.00, când cele două autoturisme, un Opel Astra şi un Volkswagen Polo, s-au ciocnit frontal din cauza unuia dintre conducătorii auto care s-a angajat într-o depăşire fără să se asigure.

„Un conducător în vârstă de 37 de ani, din localitatea Fărcaşele, în timp ce conducea un autoturism Volkswagen Polo pe DN 64, pe raza comunei Brâncoveni s-a angajat în depăşire fără să se asigure şi a intrat în impact frontal cu un Opel Astra care circula regulamentar din sens opus, condus de un bărbat de 30 de ani, din Drăgăşani. Din accident a rezultat rănirea ambilor conducători auto, o pasageră aflată în Volkswagen Polo şi un pasager în Opel Astra. Nici unul dintre şoferi nu consumase alcool”, potrivit ofiţerului de presă al IPJ Olt, comisarul şef Claudia Radu. 

La faţa locului au ajuns două echipaje SMURD şi o autospecială de descarcerare, dar şi două echipaje medicale de la Ambulanţă. 

 

„La locul accidentului a ajuns două echipaje SMURD, unul de la Osica de Sus, celălalt de la Slatina, dar şi o autospecială de descarcerare, întrucât iniţial s-a transmis prin 112 că una dintre victime ar fi încarcerată, lucru care nu s-a dovedit a fi adevărat. De asemenea, alte două echipaje medicale, de la Ambulanţă, au sosit la faţa locului. Au fost găsite patru victime, trei bărbaţi şi o femeie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Toate cele patru persoane au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina.

„Echipajele de la Ambulanţă au preluat două victime pe care le-au transportat la UPU Slatina, un bărbat de 30 de ani şi o femeie de 42 de ani, ambii din localitatea Fărcaşele. Cel mai grav rănită a fost femeia, în cazul ei fiind vorba de fractură de femur, fracturi costale şi fractură de braţ. Celelalte victime au fost transportate de echipajele SMURD”, a spus purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, Marian Furtună.

Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here