PNL Olt, reprezentat de peste 700 de liberali la mitingul din Capitală. Siminica Mirea: Moţiunea trebuia să treacă

Circa 750 de liberali din Olt au luat parte, marţi, la mitingul organizat de PNL în Parcul Izvor din Capitală pentru susţinerea moţiunii de cenzură dezbătută în plenul reunit al Parlamentului, document care nu a trecut, totuşi. Co-preşedintele PNL Olt, Siminica Mirea, a luat cuvântul în faţa miilor de manifestanţi.

Invitată de liderii PNL să ia cuvântul, Siminica Mirea i-a îndemnat pe parlamentarii puterii să voteze moţiunea de cenzură „aşa cum le cer oamenii care i-au votat în colegii”, arătând că România are nevoie ca Guvernul Ponta să plece.

 

 

„Era nevoie ca marţi, 29 septembrie, moţiunea de cenzră să treacă, să schimbăm acest guvern, era nevoie ca Ponta să dispară din peisajul politicii cu tot cu problemele sale penale. România avea nevoie de asta, iar parlamentarii puterii trebuia să voteze nu cum le-a dictat interesul personal, ci cum le-au cerut oamenii care i-au trimis în parlament. Imediat ce moiunea a fost respinsă, Ponta a reluat şirul promisiunilor care nu pot fi acoperite. Eu sunt convinsă că, până la urmă, actualul premier tot va pleca din funcţie înainte de alegerile următoare, dar, până atunci, România va pierde puncte de imagine fiind guvernată de un prim-ministru inculpat, trimis în judecată de procurorii DNA”, a declarat Siminica Mirea după protestul liberalilor din Capitală.

 

 

Printre cei peste 700 de liberali olteni participanţi la miting s-au numărat aproape toate figurile importante din aripa PDL.

 

 

Printre marii absenţi s-a numărat Marius Bălaşa, unul dintre cei patru liberali care doresc să candideze din partea PNL pentru funcţia de primar al Slatinei şi care, spre deosebire de competitori, se bucură de susţinerea deputatului Gigel Ştirbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here