Jandarmii olteni au amendat peste 200 de persoane cu zeci de mii de lei, în septembrie

Jandarmii olteni au sancţionat, luna trecută, peste 200 de persoane, constatând 60 de infracțiuni. La nivelul judeţului, jandarmii au efectuat, împreună cu poliţiştii, peste 350 de patrule pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice.

Jandarmii olteni au aplicat, în septembrie, 207 sancţiuni contravenţionale, 38 de avertismente şi 169 de amenzi, valoarea totală a acestora fiind de 46.600 de lei. De asemenea, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 60 de infracţiuni, dintre care 22 în mod independent şi 38 în cooperare cu Poliţia, identificând 67 de autori.

Efectivele de jandarmi au asigurat ordinea publică la 20 manifestări culturale şi sportive şi au executat 59 de misiuni în cooperare cu alte instituţii, precum Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Direcţia Silvică Olt, dar şi cu executori judecătoreşti pentru spijinirea acestora în aplicarea unor hotărâri ale instanţeor de judecată.

„Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt, locotenent-colonelul Emanuel Botan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here