Accident rutier cu un rănit în centrul Slatinei. Evenimentul, în timpul unei întreceri auto – surse

Un tânăr de 22 de ani, din localitatea Pleşoiu, a ajuns, marţi, la spital, după ce s-a încumetat la o manevră periculoasă cu autoturismul pe care îl conducea. Surse din zonă afirmă că, de fapt, accidentul s-ar fi petrecut în timpul unei întreceri auto.
Evenimentul s-a petrecut dis-de-dimineaţă în centrul Slatinei, pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, chiar în faţa sediului Consiliului Judeţean Olt. Potrivit poliţiştilor, la schimbarea direcţiei de mers spre stânga de pe o bandă pe cealaltă a bulevardului, şoferul nu s-a asigurat şi nu a adaptat viteza de mers condiţiilor de carosabil umed, a pătruns pe scuarul ce desparte sensurile de mers şi a intrat în impact cu o balustradă a fântânii arteziene din faţa CJ Olt, fiind proiectat pe sensul opus. Autoturismul a suferit serioase avarii, iar conducătorul auto a ajuns, cu răni, la spital.
„Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. El nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză au fost întocmite acte pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisarul şef Claudia Radu.

Surse care îşi desfăşurau serviciul în zonă afirmă că, de fapt, ar fi fost vorba de o întrecere auto. Oamenii legii nu au confirmat infromaţia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here