Mișcarea Populară Olt regretă trecerea în nefiinţă a jurnalistului și scriitorului Nicolae Tița

Mișcarea Populară Olt își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a jurnalistului și scriitorului Nicolae Tița
 

„Cu adâncă durere în suflet, Mișcarea Populară Olt își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a jurnalistului și scriitorului Nicolae Tița, plecat mult prea devreme dintre noi. A debutat ca jurnalist la mijlocul anilor ’90 la publicația Anotimp Magazin, pe care a și condus-o câțiva ani în calitate de redactor-șef. În 2001 și-a lansat propria publicație, Santinela. În calitate de scriitor a obținut numeroase premii literare naționale: Marele Premiu „Dimitrie Bolintineanu” (1996), Premiul „Marin Preda” (1999), Premiul „Eusebiu Camilar” (1999), Premiul „Pavel Dan” (1999), Premiul I la Concursul „Mihai Eminescu” (1997). Domnul să îl odihnească în pace!”, se arată într-un comunicat de presă semnat de preşedintele organizaţiei, Marian Vasile.

Scriitorul şi jurnalistul slătinean Nicolae Tiţa s-a stins din viaţă, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, după o lungă şi grea suferinţă generată de o boală necruţătoare. Decesul a survenit la doar trei zile după ce jurnalistul a împlinit vârsta de 54 de ani.

Trupul său se află depus la capela Bisericii „Sfântul Mina” din Slatina (zona Zahana). El va fi înmormântat joi, la prânz, în cimitirul Strehareţi din Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here