Laurenţiu Gheorghe a fost înmormântat vineri după-amiază, la Cimitirul Strehareţi din Slatina

Cunoscutul bucătar slătinean Laurenţiu Adrian Gheorghe, care a murit miercuri la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, a fost înmormântat, vineri, la Cimitirul Strehareţi din Slatina.
 

Cunoscutul bucătar slătinean Laurenţiu Adrian Gheorghe, administratorul restaurantului Grădişte Hill care a murit miercuri dimineaţă la Spitalului Clinic de Urgenţă Craiova, a fost înmormântat vineri, în Cimitirul Strehareţi din Slatina.

Laurenţiu Adrian Gheorghe a fost găsit, săptămâna trecută, căzut pe o stradă din Slatina după ce ar fi alunecat pe gheaţă. El era în stare de inconştienţă. Transportat la spitalul din Slatina, pacientul a fost transferat ulterior la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova. În aceeaşi zi. pacientul a fost operat pe creier. După intervenţia cherurgicală, Laurenţiu Gheorghe nu şi-a mai revenit, el rămânând în comă, conectat la aparate, medicii fiind rezervaţi în privinţa stării sale de sănătate. Inima a încetat să-i mai bată miercuri dimineaţă, în jurul orei 05.00. 
 
Laurenţiu Adrian Gheorghe avea 47 de ani. El a lăsat în urmă o mamă îndurerată, obligată de soartă să-şi ducă la groapă copilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here