FOTO Grav accident rutier soldat cu patru răniţi, dintre care o victimă încarcerată, pe E 574, la Valea Mare

Patru persoane au ajuns la spital, duminică dimineaţă, după ce autoturismul în care se aflau s-a lovit cu un autocamion. Pentru că una dintre victime rămăsese încarcerată, pompierii sosiţi la intervenţie au fost nevoiţi să îndepărteze mai multe elemente de caroserie pentru a o scoate din autoturism.

Accidentul a avut loc în jurul orei 06.30, pe Drumul European E 574, pe raza localităţii Valea Mare, unde autoturismul, un Opel Astra, s-a lovit cu un autocamion de mari dimensiuni. Impactul a fost atât de puternic, încât toate persoanele aflate în autoturism au fost serios rănite. Mai mult, una dintre victime, pasager, a rămas încarcerată în maşină, pompierii de la Descarcerare fiind nevoiţi să îndepărteze mai multe elemente de caroserie pentru a o putea scoate afară din autoturismul avariat. 
 
„La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD, un echipaj pentru descarcerare, o autospecială complexă de intervenție și trei ambulanțe de la Serviciul Judeţean de Ambulanță Olt. Pasagerul aflat pe scaunul din dreapta-față al autoturismului a fost găsit încarcerat, conștient. Pentru extragerea victimei, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie. Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, din orașul Scornicești, a fost preluat de echipajul cu medic de la SJA, politraumatizat prin accident rutier și transportat la UPU Slatina. În accident au mai fost răniți trei bărbați, conducătorul autoturismului, în vârstă de 38 de ani, din comuna Cungrea, preluat conștient, cu traumatism crani-cerebral, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din orașul Scornicești, pasager pe bancheta din spate a autoturismului, găsit conștient, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism toracic și un bărbat în vârstă de 48 de ani, din orașul Scornicești, găsit conștient, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism cervical. Victimele au fost transportate la UPU Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.
 
Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, făcând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here