Clubul Soroptimist Slatina demarează un proiect pentru susţinerea financiară a copiilor din familii defavorizate

ONG Club Soroptimist Internațional Slatina anunță deschiderea proiectului „Susținem excelența copiilor din familii defavorizate”, care va avea loc joi, 28 ianuarie, începând cu ora 18:00, în sala de festivități a Bibliotecii Județene „Ion Minulescu”, 

Proiectul se realizează în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Olt și cu unitățile școlare de unde au fost selecționati elevii, în funcție de performanțele lor școlare și de situația lor materială, respectiv Colegiul Naţional „Radu Greceanu” Slatina, Colegiul Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu” Slatina, Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” Osica de Sus, Colegiul Naţional „Carol I” și Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” din Slatina.
 
„Elevii vor fi susținuți financiar de Clubul Soroptimist Internațional în vederea pregătirii lor pentru domeniul în care vor să performeze. Copiii vor fi atent monitorizați, se va ține o strânsă legătură cu școala, cu profesorii care-i pregătesc și cu părinții”, a declarat, prin intermediul unui comunicat de presă, preşedinta clubului, Valeria Şoaică. 
 
După prezentarea proiectului și a beneficiarilor, va urma un scurt program artistic susținut de elevii de la Palatul Copiilor „Adrian Băran” și de la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” din Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here