Cine dă cu pietre în Balaşa? Unul dintre geamurile de la sediul de campanie al PNL Slatina a fost spart

Unul dintre geamurile spaţiului închiriat de PNL în centrul Slatinei, lângă Biblioteca Judeţeană, pentru sediul de campanie electorală al candidatului acestui partid la Primăria Slatina, Marius Bălaşa, a fost spart, în noaptea de luni spre marţi, de persoane necunoscute. Motiv pentru liberali să se victimeze în prag de campanie electorală.

Incidentul a fost reclamat, marţi dimineaţa, telefonic, la Poliţia Slatina chiar de Marius Bălaşa, iar oamenii legii au demarat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

„Geamul spart a fost descoperit de fetele de la sediu, când au venit de dimineaţă. A fost găsită o piatră pe care a luat-o poliţia. Aşteptăm rezultatele cercetărilor”, a declarat Marius Bălaşa. Acesta a spus că este posibil să organizeze şi o conferinţă de presă pe acest subiect.

Povestea aminteşte de scandalul bannerelor şi a mesh-urilor electorale folosite de PNL Olt în timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare din 2014 şi care au dispărut de pe clădirile pe care erau amplasate. Printre acuzaţiile reciproce pe care reprezentanţii PNL şi PSD şi le-au făcut unii altora au apărut şi informaţii potrivit cărora liberalii şi-ar fi luat singuri materialele electorale pentru a câştiga capital electoral pe calea victimizării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here