În prima lună a anului, jandarmii au sancţionat peste 60 de persoane şi au constatat 50 de infracţiuni

Jandarmii olteni au sancţionat, luna trecută, peste 60 de persoane, constatând 50 de infracțiuni cu 58 de autori descoperi’i. La nivelul judeţului, jandarmii au efectuat, împreună cu poliţiştii, peste 300 de patrule pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice.

Jandarmii olteni au aplicat, în ianuarie, 67 sancţiuni contravenţionale, dintre care 17 avertismente şi 50 de amenzi, valoarea totală a acestora fiind de 19.200 de lei. De asemenea, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 50 de infracţiuni, dintre care 24 în mod independent şi 31 în cooperare cu Poliţia, identificând 58 de autori.

Efectivele de jandarmi au asigurat ordinea publică la 10 manifestări culturale şi au executat 46 de misiuni în cooperare cu alte instituţii, precum Direcţia Silvică sau Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt.

De asemenea, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat, în aceeaşi perioadă, 55 infracţiuni, dintre care 24 de echipaje proprii şi 31 în cooperare cu Poliţia, cu 58 de autori identificaţi.

„Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt, locotenent-colonelul Emanuel Botan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here