VIDEO / Bărbat din Olt, la Spitalul de Arşi Bucureşti după un incendiu devastator

Un bătrân de aproape 90 de ani din localitatea olteană Perieţi a ajuns, vineri seară, cu elicopterul SMURD la Spitalul de Arşi Bucureşti cu arsuri extrem de grave pe aproape jumătate de corp după ce un incendiu devastator i-a cuprins casa, informează OLT-ALERT.

Focul a cuprins una dintre camerele locuinţei în jurul orelor 16.00. La faţa locului au ajuns două autospeciale de stingere de la Detaşamentul Slatina, un echipaj SMURD de la Staţia Scorniceşti şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă. Echipele medicale au găsit proprietarul locuinţei, care locuia singur, cu răni grave pe jumătate din suprafaţa corporală.

„În momentul sosirii echipajelor incendiul se manifesta la o încăpere a casei, cu posibilitate de extindere la întreaga locuinţă. Proprietarul casei a fost găsit conştient, cu arsuri de gradul II şi III pe circa 40% din suprafaţa corporală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

În jurul orei 18.00, la solicitarea UPU Slatina, elicopterul SMURD Craiova a preluat pacientul de la stadionul din Slatina, fiind transferat la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Pompierii au reuşit să lichideze incendiul în limitele găsite, fiind distruse bunurile dintr-o încăpere a casei. Potrivit pompierilor, cauza probabilă a incendiului a fost folosirea materialelor inflamabile pentru aprinderea focului în sobă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here