Un angajat al CFR din Olt a fost călcat de tren. Victima a murit la scurtă vreme după incident

Împiegatul de mişcare din Gara CFR Stoeneşti a ajuns, joi dimineaţă, la spital foarte grav rănit după ce a fost agăţat de un tren. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Caracal şi urma să fie transferat cu elicopterul SMURD la un spital din Craiova sau Bucureşti. Din păcate, victima a decedat după circa o oră de la accident. Incidentul s-a petrecut la nici 24 de ore de la un alt accident feroviar în Olt, soldat cu trei victime, una dintre persoanele rănite decedând.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 8.30, în Gara Stoeneşti, în timp ce bărbatul, în vârstă de 45 de ani, semnaliza trenul.

La faţa locului a ajuns o autospecială de descarcerare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, o ambulanţă SMURD şi un echipaj medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

„Bărbatul a fost agăţat de tren. A primit îngrijiri la faţa locului şi apoi a fost transportant de o ambulanţă la Spitalul Municipal Caracal. Are rană deschisă în zona abdominală şi a bazinului. Se aşteaptă elicopterul SMURD Craiova”, declara căpitanul Cornel Gogolan de la ISU Olt.

În timp ce medicii evaluau starea pacientului, urmând să decidă dacă el va fi transferat la un spital din Craiova sau din Capitală, victima a decedat.

Incidentul s-a petrecut la nici 24 de ore de la un alt accident feroviar în Olt, cu mult mult mai grav. Acesta s-a petrecut miercuri după-amiază, la o trecere la nivel cu calea ferată de pe raza localităţii Corbu, unde un tren InterRegio a lovit în plin un autoturism în care se aflau trei persoane. Una dintre victime, o femeie de 83 de ani, a decedat la scurt timp de la impact, celelalte două persoane ajungând cu răni extrem de grave la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here