Candidaţii PSD la Consiliul Local Balş. Cătălin Rotea a pornit, oficial, spre primărie

Cătălin Rotea şi-a depus luni candidatura pentru Primăria oraşului Balş, fiind însoţit la Biroul Electoral de Circumscripţie de preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, şi de cei propuşi pentru următorul consiliu local.

Ca o coincidenţă, camera din Primăria Balş unde funcţionează Biroul Electoral de Circumscripţie este locul în care, în urmă cu 32 de ani, s-a născut Cătălin Rotea, sediul administraţiei locale fiind fost spital. Reprezentanţii PSD spun că acest lucru poate avea o însemnătate în ceea ce priveşte rezultatul scrutinului din 5 iunie.

„Primul pas spre schimbare în Balş a fost făcut încă din urmă cu o lună, atunci când Cătălin Rotea şi-a anunţat candidatura tot aici, lângă primărie. Depunerea candidaturii reprezintă un al doilea pas. Nu întâmplător, Biroul de Circumscripţie este exact în camera unde Cătălin s-a născut, acum 32 de ani. Cred că este un semn bun”, a declarat Marius Oprescu.

Preşedintele executiv al PSD Olt a mai spus că Rotea reprezintă cel mai bun candidat pentru Balş.

„Cred că am găsit cea mai bună soluţie pentru Balş. Avem şi o listă de consilieri făcută foarte echilibrat, iar în ceea ce priveşte candidatul, sunt convins că este cea mai bună soluţie, iar acest lucru se va vedea atunci când noi vom merge în oraş şi vom primi votul de încredere al bălşenilor atât pentru primar, cât şi pentru consiliul local”, a spus Oprescu.

Cătălin Rotea şi-a exprimat speranţa că, pe 5 iunie, bălşenii vor face alegerea corectă pentru Primăria Balş.

„Revenirea în aceeaşi încăpere în care m-am născut, acum 32 de ani, a fost emoţionantă. Într-adevăr, de astăzi, sunt candidatul Partidului Social Democrat pentru Primăria Balş. Este o postură extrem de onorantă, dar care implică şi foarte multă responsabilitate. Mă bucur că Marius Oprescu, viitorul preşedinte al consiliului judeţean, este lângă mine. Vreau să-i mulţumesc pentru sprijinul pe care mi l-a acordat, vreau să-i mulţumesc domnului preşedinte Paul Stănescu şi aş vrea să le transmit un mesaj tuturor bălşenilor: sper ca la finalul acestei campanii electorale, în ziua de alegeri, să acorde votul de încredere celui pe care ei îl consideră adevăratul lor primar, cel care le va reprezenta cu adevărat interesele”, a spus Rotea.

De asemenea, candidatul PSD şi-a îndemnat contracandidaţii la responsabilitate şi la o campanie fără exagerări.

Consilierii propuşi de Rotea şi de PSD sunt următorii:

  1. Mariana Gheorghe

2. Marin Iordache

3. Vasile Tudor

4. Ramona-Ileana Costache

5. Petre-Silviu Pendiuc

5. Felicia-Adelina Ciocîrlan-Şerban

6. Ion Osiac

7. Marius Cîrtog

8. Constantin Năstase

9. Nicolae Barbu

10. Ionuţ-Viorel Tilea

11. Gheorghe Zamfira

12. Marian-Ovidiu Bădănoiu

13. Mădălina-Monica Deloreanu

14. Floriana-Roxana Pîrveci

15. Constantin Oprea

16. Mihaela-Corina Moraru

17. Mirela Matei

18. Loredana-Maria Gogoaşe

19. Dumitru-Andrei  Ştefan

20. Constantin Mincă

21. Iulian-Cătălin Şerban

22. Nistor Preduţ

23. Ion-Valentin Nica.

„Este o echipă de consilieri extrem de competentă. Sunt oameni profesionişti, care au excelat în domeniile lor, fie că vorbim de ingineri, de profesori, de oameni de afaceri. Avem reprezentanţi ai tuturor categoriilor atât tineri, cât şi pensionari, doamnele au o reprezentare de mai mult de 30 la sută – am sărit media partidului – şi sunt convins că împreună cu bălşenii, care ne vor acorda votul lor de încredere, vom face o echipă performantă pentru Primăria Balş”, a opinat Cătălin Rotea.

Sursa: Gazeta nouă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here