Senatorul Teiu Păunescu a părăsit şi UNPR. Unde va merge parlamentarul

Senatorul Teiu Păunescu a demisionat, marţi, din UNPR, potrivit evz.ro. „Subsemnatul Teiu Păunescu, senator ales în Circumscripţia electorală 30 Olt, colegiul uninominal 2, începând de astăzi nu mai activez în grupul UNPR, ci voi activa ca senator independent”, a anunţat în plenul Senatului Teiu Păunescu.

Deşi susţine oficial că rămâne independent, el ar intenţiona să se înscrie în partidului lui Călin Popescu Tăriceanu, ALDE. De altfel, colegul său de Senat, Mihai Niţă, preşedintele ALDE Olt, a confirmat că a purtat discuţii cu Păunescu pe această temă şi că, cel mai probabil, Teiu Păunescu va intra în rândul liberalilor şi democraţilor.

„Este adevărat, eu i-am lansat cu mai mult timp în urmă domnului senator invitaţia de a veni alături de noi, am discutat săptămânal despre asta, iar astăzi (26 aprilie – n.r.) dânsul mi-a confirmat că 80% ar intenţiona să se înscrie în ALDE. Deşi am fost rivali în 2012, eu apreciez foarte mult calităţile de om şi de întreprinzător ale domnului Teiu Păunescu şi aş dori mult să lucrez cu domnia-sa”, a declarat, pentru OLT-ALERT, senatorul Mihai Niţă.

Teiu Păunescu a prins un mandat de senator în 2012 pe listele PP-DD. În urmă cu doi ani, el a ales să părăsească acest partid în favoarea UNPR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here