FOTO/VIDEO Accident rutier grav cu trei victime la Brâncoveni. A intervenit şi elicopterul SMURD

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut joi pe Drumul Naţional 64, pe raza localităţii Brâncoveni, soldat cu trei victime, toate fiind transportate la spital. Unul dintre răniţi a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul Craiova.

Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 16.20, între localităţile Piatra Olt şi Brâncoveni, pe raza teritorială a acesteia din urmă, unde o dubiţă şi un autoturism au intrat în coliziune frontală. Impactul a fost atât de puternic, încât autovehiculele implicate au ajuns pe câmp, una dintre victime rămânând încarcerată în maşină.

ACC-BRANCOVENI4

La faţa locului au ajuns un echipaj SMURD, unul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt, dar şi elicopterul SMURD, care a preluat o victimă cu multiple fracturi şi a transportat-o la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova.

ACC-BRANCOVENI2

„Este vorba de trei victime, bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani. Doi răniţi au fost transportaţi cu ambulanţa SMURD şi ambulanţa SAJ Olt la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina. Cel mai grav rănit, care a suferit traumatisme cranio-faciale, dar şi o probabilă fractură de femur, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Craiova”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

ACC-BRANCOVENI3

Poliţia a deschis o anchetă încercând să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul, oamenii legii făcând cercetări sub aspectul infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ACC-BRANCOVENI1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here