Candidatul PNL la Primăria Slatina îşi face campanie electorală cu sfinţii din calendar-FOTO

Candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Slatina, Marius Bălaşa, ar putea fi inclus într-un top al candidaţilor cu idei bizare judecând după unele dintre materialele de propagandă electorală utilizate. În goană pentru a-şi îmbunătăţi imaginea publică deficitară, el a antrenat şi sfinţii din calendar în campania electorală.

Printre materialele de propagandă pe care le împarte alegătorilor în aceste zile Marius Bălaşa şi echipa sa se numără un calendar pe care candidatul PNL şi-a pus imaginea pe aceeaşi pagină cu numele celor mai importanţi sfinţi creştini. În capul listei acestora se află sigla PNL. Pe calendar mai figurează cele 12 zile libere ale românilor, precum şi ştampila „votat”.

De pe versoul paginii imaginea candidatului liberal îi îndeamnă pe oameni să îl voteze de lângă programul turneului final al Campionatului European de Fotbal 2016, din Franţa.

Dincolo de aceste idei Marius Bălaşa a fost lipsit până acum de originalitate electorală. Aşa se face că el promovează idei şi proiecte anunţate şi promovate cu mult înaintea sa de contracandidaţi. În plus, multe dintre proiectele sale sunt simple sloganuri, fără să fie însoţite de soluţii pentru implementarea lor.

De altfel, candidatul PNL la Primăria Slatina este singurul care îşi bazează campania electorală mai mult pe clasicele şi prăfuitele atacuri la adresa contracandidaţilor şimai puţin pe un program electoral credibil.

calendar balasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here