VIDEO / Prima declaraţie după alegeri a viitorului primar al Slatinei, Emil Moţ

După primele semnale că a câştigat alegerile locale, candidatul PSD la funcţia de primar al Slatinei a ţinut să le mulţumească slătinenilor pentru încrederea acordată şi să-i asigure de faptul că nu îi va dezamăgi.

„Vreau să îi asigur pe slătineni că nu îi voi dezamăgi. Vreau să-i asigur că toate punctele pe care le-am trecut pe cardul meu, pe care îl răscolesc de atâtea luni de zile, vor fi duse la bun sfârşit. În acelaşi timp vreau să mulţumesc organizaţiei, oamenilor din organizaţia PSD Slatina, celor care au muncit alături de mine şi fără de care nu puteam să ajung până aici. Le mulţumesc încă o dată slătinenilor pentru încrederea acordată”, a declarat candidatul PSD.

Candidatul PSD la funcţia de primar al Slatinei, Emil Moţ, a câştigat alegerile locale împotriva principalului său candidat, liberalul Marius Bălaşa, cu o diferenţă de aproape 12 procente, potrivit numărătorii paralele de până acum. Consiliul Local va fi compus din reprezentanţii a trei partide, PSD, PNL şi ALDE.

După numărarea paralelă a voturilor din cele 48 de secţii de votare existente, Emil Moţ a adunat 12.201 voturi (44,02), în vreme ce liberalul Marius Bălaşa a obţinut 9.007 voturi (32,5%). Pe locul trei se clasează candidatul ALDE, Cristian Bircea, cu 2.364 de voturi (8,53%).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here