Bircea se supără şi „varsă” tot în afacerea teraselor apărute peste noapte în Slatina: „N-am dat aviz”

Viceprimarul Slatinei, Cristian Bircea, s-a supărat foarte tare după dezvăluirile făcute de OLT-ALERT în privinţa terasei sezoniere din zona Oltul, care aparţine soţiei administratorului public al oraşului, Cristian Cismaru, şi asupra chioşcului metalic răsărit în mijlocul trotuarului de la Poştă (Fântâna Speranţei). „Pentru prostia aia de la Poştă n-am dat aviz”, a dezvăluit Cristian Bircea.

Într-o convorbire telefonică, viceprimarul la final de mandat Cristian Bircea a declarat că, dacă în cazul terasei de lângă fostul magazin Oltul avea habar, dând aviz favorabil pentru autorizarea construcţiei solicitate de SC Andcris Pro DD SR, administrată de Carmen Andreea Cismaru, soţia administratorului public al municipiului, Cristian Cismaru, în ceea ce priveşte autorizarea construcţiei metalice de la Poştă nu ştie nimic pentru că nu şi-a dat avizul.

„Nu vreau să mi se pună mie în cârcă ceea ce n-am făcut. Terasa de la Oltul nici n-am văzut-o. A venit la mine Cismaru şi m-a rugat să dau aviz că e a lui. Şi am avizat. Dar pentru prostia aia de la Poştă, pentru care a făcut presiuni jumătate din Slatina, n-am avizat nimic. Am restituit-o la Urbanism. Apoi am înţeles că a cerut-o primarul. Eu n-am avizat nimic, dacă e vreo semnătură acolo e groasă, ajungem la examinare grafologică la o adică”, a răbufnit Cristian Bircea.

Firma pentru care „jumătate din Slatina a făcut presiuni” se numeşte Tonka Sport GM SRL, este administrată de Ioana Cristina Popa, unic asociat, şi are ca obiect principal de activitate comerţul cu amănuntul al îmbrăcămintei în magazine specializate.

Ambele construcţii au fost autorizate de Primăria Slatina fără să se ţină seama că ele crează dezechilibru în arhitectura ambientală din zonele respective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here