Miss Marea Britanie a rămas fără coroană după ce a făcut sex într-o emisiune. Reacţia tinerei VIDEO

Zara Holland, în vârstă de 20 de ani, a fost aleasă Miss Marea Britanie, însă titlul i-a fost retras după ce a căzut pradă tentaţiei în cadrul emisiunii „Insula Iubirii“ şi a făcut sex cu unul dintre concurenţi chiar în faţa camerelor de filmat.

Zara Holland a dovedit că nu este demnă de onorabilul titlu de Miss, prin care ar trebui să fie un exemplu pentru societate, când în cadrul emisiunii „Insula Iubirii“, a cărei concurentă este, s-a lăsat purtată de val şi a decis că o noapte de pasiune îi face mai multă cinste decât râvnita coroană.   Camerele de luat vederi au suprins scena de sex dintre Zara şi Alex Bowen, fostul iubit al prezentatoarei TV Vicki Pattison, iar imaginile au fost inevitabil difuzate pe postul ITV2. Organizatorii concursului de frumuseţe din Anglia, care au desemnat-o pe Zara Miss Marea Britanie, nu au fost deloc încântaţi de comportamentul inadecvat al tinerei şi au taxat-o dur, anunţând că îi vor retrage titlul de Miss, arată Daily Mail.

 „În urma acţiunilor recente petrecute în show-ul «Insula Iubirii» de la ITV2, Organizaţia Miss Great Britain anunţă cu regret că Zarei Holland i-a fost retrasă coroana de Miss Marea Britanie. Feedback-ul pe care le-am primit din partea echipei şi a publicului ne spune că n-o putem promova pe Zara drept un model pozitiv dacă trecem cu vederea acest incident. Înţelegem că oricine face greşeli, dar Zara, ca ambasador pentru Miss Marea Britanie, pur şi simplu nu a arătat responsabilitatea corespunzătoare acestui titlu“, se arată în declaraţia oficială a organizaţiei.

La aflarea veştii, Zara Holland a fost extrem de afectată, iar câteva imagini din show o arată izbucnind în plâns în momentul în care împărtăşeşte ştirea cu ceilalţi concurenţi. Potrivit declaraţiilor reprezentanţilor organizaţiei, frumoasa blondă primise acordul de a participa la „Insula iubirii“ tocmai cu condiţia de a nu face sex la TV, iar tânăra a fost total de acord cu această cerinţă. „I-am acordat Zarei permisiunea de a participa (n.r.- la «Insula iubirii»), în calitate de câştigătoare a noastră, sub condiţia de a nu face sex la TV. Zara a fost de acord cu acest lucru şi în cunoştinţă de cauză a acţionat împotriva dorinţei noastre“, au mai spus organizatorii.

Organizaţia a mai lămurit că este important ca cea aleasă Miss să fie o sursă de inspiraţie pentru ceilalţi şi să ofere un exemplu de moralitate: „Miss Marea Britanie face fapte caritabile, lucrează cu copii şi tineri, oameni uşor impresionabili, deţinătoarea titlului nostru trebuie să fie o ambasadoare, iar acest comportament public nu sprijină valorile brand-ului nostru.“   Imediat după incident, Zara a recunoscut că regretă cele întâmplate: „Uneori te laşi purtat de val şi inevitabil se întâmplă. Eu nu sunt deloc aşa. De ce nu am putut pur şi simplu să ne punem la somn?“   „Am participat la Miss Marea Britanie pentru că mi-am dorit asta. Am muncit din greu, m-am dedicat în întregime, am investit mult timp şi efort şi am câştigat. Iar acum am făcut greşeala prostească de a mă pierde în moment şi s-a dus totul de râpă. Nici nu pot exprima în cuvinte cât de dezamagită sunt. Aşa că dacă vor să mă pedepsească pentru asta, este în regulă“, a mai spus fosta Miss.

Zara-Holland

Sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here