Marius Bălaşa, noul şef al CCD Olt. Victor Iacobescu şi Carolina Guraliuc, adjuncţi la IŞJ

Casa Corpului Didactic (CCD) are, începând de azi, un nou director în persoana lui Marius Bălaşa, care în înlocuieşte în acest post pe Victor Tiţa. Şi cei doi inspectori şcolari generali adjuncţi, Steluţa Dan şi Liviu Culcescu, au fost înlocuiţi, prin ordin de ministru, cu Victor Iacobescu şi Carolina Guraliuc.

Ordinele de numire ale celor trei au sosit de la Ministerul Educaţiei miercuri seară, la ora 20.45. Astfel, Marius Bălaşa, care ocupa o catedră de profesor la Liceul cu Program Sportiv din Slatina după ce, anul trecut, a solicitat suspendarea din funcţia de director în Ministerul Educaţiei pentru a putea candida la funcţia de primar al Slatinei, este, de joi, noul director al Casei Corpului Didactic, în locul lui Victor Tiţa, care ocupa postul prin detaşare.

De asemenea, Victor Iacobescu, profesor de limba şi literatura română la Colegiul Naţional „Radu Greceanu” din Slatina, şi Carolina Guraliuc, profesor la Colegiul Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu” din Slatina, sunt, de joi, noii inspectori şcolari generali adjuncţi la Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt, înlocuindu-i în funcţii pe Steluţa Dan şi Liviu Culcescu.

Cele trei posturi au fost scoase la concurs în perioada mai – iunie, însă nici un candidat înscris nu a promovat concursul. Pentru funcţia de şef al CCD s-a înscris Alexandru Bâscoveanu, director al Şcolii Gimnaziale „George Poboran” din Slatina, iar pentru cele de adjuncţi ai IŞJ şi-au încercat norocul Steluţa Dan şi Liviu Culcescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here