FOTO/VIDEO Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Olt este Marius Oprescu

Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Olt este, de vineri, Marius Oprescu, fost vicepreşedinte al instituţiei. El a fost ales prin vot secret de majoritatea consilierilor judeţeni cu 23 de voturi.

Marius Oprescu l-a avut drept contracandidat pe liberalul Ion Moisescu, care a primit doar 10 voturi. După ce comisia de validare a consiliului judeţean a anunţat rezultatele votului, noul preşedinte al CJ a depus jurământul. El a avut apoi un scurt discurs în cadrul căruia le-a mulţumit cetăţenilor judeţului care la alegerile locale din 5 iunie au votat PSD, dar şi celor care au avut alte opţiuni politice.

„Mulţumesc pentru încrederea acordată, mulţumesc tuturor cetăţenilor care ne-au votat, dar şi celor care nu ne-au votat. Îi asigur şi pe unii, şi pe alţii că voi fi preşedintele tuturor, că nu voi face nici o diferenţă”, a declarat, imediat ce a preluat prerogativele de preşedinte, Marius Oprescu.

Marius Oprescu a depus jurământul pentru funcţia de preşedinte al CJ Olt

Vineri au fost validate mandatele noilor consilieri judeţeni aleşi la alegerile locale din 5 iunie, a fost ales preşedintele şi cei doi vicepreşedinţi, Virgil Delureanu (PSD) şi Ioan Ciugulea (ALDE).

Marius Oprescu, ales presedinte al CJ Olt-1

La eveniment au fost prezenţi deputaţii PSD Florin Iordache (preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor) şi Dan Ciocan, Dumitru Niculescu (UNPR), senatorul Mihai Niţă (ALDE), mai mulţi primari social-democraţi, printre care şi primarul Sllatinei, Emil Moţ, primarul din Piatra Olt, Tudor Udrescu, şefi ai mai multor instituţii publice deconcentrate etc.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here