Ce şefi din Primăria Slatina îşi schimbă funcţiile între ei. Mutările, în câteva zile

Postul de şef al Serviciului Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân a fost scos la concurs, procedura de selecţie urmând să se desfăşoare pe 8 august. Potrivit site-ului oficial al Primăriei Slatina, dosarele selectate pentru acest concurs sunt cele depuse de Cosmin Bogdan Apostoliceanu, fost director al Direcţiei de Patrimoniu şi al Loctrans, în prezent consilier al primarului, şi Marius Eugen Popa.

Între timp, Mihaela Dragonu, şefa Serviciului Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân (SPGCS) din Slatina a promovat proba scrisă a concursului pentru ocuparea postului de conducere din cadrul Biroului Cultură, Sport, desfăşurată luni. Potrivit site-ului Primăriei Slatina, Mihaela Dragonu a obţinut 85 de puncte, fiind şi singurul candidat pentru postul contractual de conducere vacant.

Mihaela Dragonu s-a aflat la şefia SPGCS, de la începutul acestui an, după ce a promovat un concurs.

Autorităţile locale din Slatina au hotărât să reînfiinţeze Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân, după mai multe tentative nereuşite de concesionare a serviciului. De asemenea, un alt argument adus reînfiinţării acestui serviciu a fost reprezentat de problemele întâmpinate cu firma care se ocupa de strângerea câinilor fără stăpân de pe străzi, în baza unui contract de prestări servicii.

Obiectul de activitate al Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân îl constituie, în principal, capturarea câinilor fără stăpân şi transportarea acestora la adăpostul de la Sărăceşti, pe baza sesizărilor persoanelor fizice sau juridice, dar şi la propunerea autorităţilor publice locale sau în regim de urgenţă, în cazuri speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here