Accident grav cu trei răniţi în Olt. Printre victime se numără şi un copil de patru ani

Trei persoane, tată, mamă şi fiică de patru ani, au ajuns, duminică seară, la spital după ce autoturismul cu care se deplasau s-a răsturnat pe raza localităţii Gostavăţu. 

Accidentul s-a petrecut în jurul orei de 22.20, în timp ce familia se întorcea de la Bucureşti, îndreptându-se spre comuna Băbiciu. Autoturismul era condus de capul familiei, un bărbat în vârstă de 33 de ani, care la un moment dat a pierdut controlul asupra volanului, maşina răsturnându-se în afara carosabilului.

La faţa locului au ajuns două echipaje SMURD de la Stoeneşti şi Caracal, care au acordat primul ajutor victimelor, după care le-au transportat la spital.

„În accident au fost rănite toate cele trei persoane care se aflau în maşină, însă mai grav a fost bărbatul, de circa 33 de ani, care a suferit, printre altele, şi un traumatism cranio-cerebral, cu două sau trei plăgi la cap. Femeia, tot de circa 33 de ani, a fost şi ea rănită la cap, având şi un traumatism la glezna stângă, iar fetiţa, de patru ani, a fost înregistrată cu suspiciune de fractură la piciorul stâng”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Cele trei victime au fost transportate la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului Municipal Caracal, iar Poliţia a demarat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here