Ce au păţit sute de olteni în zilele premergătoare Adormirii Maicii Domnului

Cele peste 80 de acţiuni derulate de poliţiştii din Olt, în perioada 12 – 15 august, pentru asigurarea liniştii şi ordinii publice cu prilejul marii sărbători religioase Adormirea Maicii Domnului, s-au lăsat cu amenzi de peste 1,3 miliarde de lei vechi. De asemenea, oamenii legii au prins în flagrant şase infractori şi au reţinut 24 de permise de conducere pentru încălcarea regulilor de circulaţie.

În perioada 12 – 15 august, cu ocazia sărbătorii religioase Adormirea Maicii Domnului, la nivelul judeţului Olt, dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică a fost suplimentat cu peste 750 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, arme, explozivi, substanţe periculoase şi rezerve de intervenţie.

Astfel, 98 patrule de siguranţă publică, 23 pedestre şi 75 auto, au acționat, zilnic, pe principalele drumuri naţionale din judeţ, precum şi în zona lăcaşurilor de cult sau în spaţiile de desfăşurare a manifestărilor publice prilejuite de această sărbătoare, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Acţiunile poliţiştilor s-au lăsat cu amenzi de peste 1,3 miliarde de lei vechi. De asemenea, oamenii legii au prins în flagrant şase infractori.

„Rezultatele obținute în această perioadă, prin organizarea a 84 de acțiuni, s-au materializat în constatarea a 59 de infracțiuni și aplicarea a 619 sancțiuni contravenționale, în valoare de 136.604 lei. În cadrul acestor acțiuni au fost prinși în flagrant 6 autori de infracțiuni și au fost cercetate 22 de persoane, fără a fi înregistrate evenimente deosebite care să pună în pericol siguranța cetățenilor”, a declarat ofiţerul de relaţii publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisarul şef Claudia Radu.

În aceeaşi perioadă oamenii legii din cadrul Serviciului Rutier au reținut 24 de permise de conducere pentru încălcarea regulilor de circulaţie și au retras nouă certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here