Percheziţii în Olt într-un dosar penal de evaziune fiscală. Prejudiciu este de peste 400.000 lei

Poliţiştii din Olt au efectuat, în această dimineaţă, trei percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de peste 440.000 de lei. La audieri au fost aduse doi persoane.

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice și cei de la acțiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt au efectuat, marţi dimineaţă, trei percheziţii în oraşul Drăgăneşti-Olt.

„Perchezițiile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul şef Claudia Radu.

Descinderile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că, în perioada 2013-2014, în calitate de reprezentanți ai unei societăți comerciale, ar fi evidenţiat în contabilitate achiziții fictive de mărfuri de la diverse societăți din mai multe județe, în scopul diminuării bazei impozabile și implicit a prejudicierii bugetului de stat.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de peste 440.000 de lei.

La sediul Poliţiei au fost aduse doi persoane, pentru audieri și pentru dispunerea măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here