Pietoni morţi pe şoselele din Olt. Un TIR a strivit o femeie la ieşire din Slatina. Alt mort, la Piatra Olt

Doi oameni din Olt şi-au pierdut viaţa, vineri seară, în urma unor accindente rutiere petrecute, în mai puţin de o oră, pe şoselele din Olt. Este vorba de o femeie din Slatina şi de un bărbat din Piatra Olt.

O femeie din cartierul slătinean Satul Nou care, în jurul orei 21.00, s-a angajat în traversarea drumului naţional 65, în zona unei intersecţii către ieşirea din Slatina spre Piteşti a fost izbită în plin de un TIR. Victima, în vârstă de aproximativ 80 de ani, nu a mai avut nici o şansă să scape cu viaţă.

La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, dar şi o echipă medicală de la Ambulanţă care nu a mai avut altceva de făcut decât să constate decesul femeii.

„Este vorba de o femeie de 80 de ani care a fost lovită de un TIR în zona intersecţiei străzii Piteşti cu drumul care duce spre Satul Nou. Victima a fost pur şi simplu strivită, fiind găsită decedată de echipa de pe ambulanţă, astfel că s-a constatat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt, dr. Marian Furtună.

La nici o oră după tragicul eveniment rutier de la Slatina un alt pieton, din Piatra Olt, avea să moară în acelaşi fel, lovit de un autoturism. Cea de-a doua tragedie a avut loc pe drumul naţional 64, în localitate.

„S-a intervenit pentru acordarea de prim ajutor unui pieton rănit de autoturism pe DN 64, în oraşul Piatra Olt. Din păcate, pietonul a fost găsit decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here