Curs de Dermopigmentare, acreditat şi recunoscut, organizat în Slatina

Profesional New Consult organizeazã, în Slatina, curs de Dermopigmentare, tatuaj semipermanent al ochilor, sprâncenelor, buzelor, curs susţinut de formatori cu experienţã ȋn domeniu, ce au susţinut sesiuni de training ȋn mai multe localitãţi din ţarã. IMPORTANT!!! Cursul este acreditat şi recunoscut de organismele acreditate, diplomele fiind recunoscute la nivel naţional şi internaţional, iar, începând cu 01.01.2017, nu mai puteţi practica aceastã profesie fãrã calificarea specificã obţinutã doar prin diplomã acreditatã.

Costul cursului este de 1.800 lei, cost ce include toate materialele şi ustensilele necesare realizãrii unor lucrãri profesionale, aparate, mulaje, ace, pigmenţi, toate de calitate excepţionalã din SUA şi Israel, asigurate de societatea de formare profesionalã pe parcursul derulãrii cursului.

foto-machiaj-repigmentare6

Urmând cursul de Dermopigmentare, Tatuaj Cosmetic, veţi deprinde tehnica microblading-ului, a pigmentãrii şi repigmentãrii cosmetice a buzelor, ochilor şi sprâncenelor, desigur, aceste tehnici fiind perfecţionate la curs sub îndrumarea formatorului specialist în domeniu, de asemenea vã veţi însuşi cele mai noi şi moderne tehnici de lucru cum ar fi cea de microblading.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 95

Participând şi absolvind cursul de Dermopigmentare, veţi cunoaşte o activitate extrem de solicitatã pe piaţa muncii din România şi nu numai, acest tip de serviciu fiind foarte solicitat ȋn saloanele din strãinãtate unde specialiştii sunt foarte puţini. De asemenea, participând la cursul organizat de Profesional New Consult veţi primi sfaturi utile privind aparatele de tatuat cosmetic, cele mai eficiente, tipurile de ace, ȋn funcţie de zona de acoperire, tipuri de machiaje, cum ar fi cel fir cu fir, extrem de solicitat.

foto-machiaj-repigmentare4

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine de la centrul de formare profesionalã al Profesional New Consult din Slatina, la adresa: B-dul A.I. Cuza, nr.11 A, bl. FB15, Sc.A, parter (în spatele papetãriei DECK de pe A.I. Cuza) sau la telefoanele 0745.490.490, 0784.045.025, email: slatina@profesionalnewconsult.ro, web: www.profesionalnewconsult.ro

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada urmãtoare sunt:

Curs Stilist Unghii, Curs Machiaj, MakeUp, Curs Tehnician Maseur, Curs Coafor, Curs Pensat Profesional, Curs Frizer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here