VIDEO / Noul subprefect de Olt, Ionuţ Cotarcea, a depus jurământul de învestire. Cine a participat

Noul subprefect de Olt, Ionuţ Cotarcea, a depus, vineri, jurământul de învestire în funcţie, eveniment care s-a bucurat doar de prezenţa autorităţilor locale. El a declarat că în noua funcţie va aplica transparenţa, legalitatea şi dialogul.

La eveniment au participat prefectul Silviu Neacşu, care a dat citire hotărârilor de guvern privind eliberarea din funcţie a lui Emanuel Oproiu şi numirea pe post a noului subprefect, şefii unităţilor militarizate locale din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, precum şi şefii unor instituţii publice deconcentrate. De asemenea, n-a lipsit fostul subprefect Emanuel Oproiu, care l-a felicitat pe înlocuitorul său, urându-i succes în funcţie.

Succes în post i-a urat lui Ionuţ Cotarcea şi prefectul judeţului, afirmând că a făcut o echipă bună cu Oproiu şi că speră într-o relaţie bună şi cu noul subprefect.

De remarcat faptul că nimeni din structurile centrale ale guvernului nu a fost la „ungerea” lui Cotarcea în funcţie.

După depunerea jurământului, Ionuţ Cotarcea a declarat că vrea, la rândul său, să facă o echipă bună cu prefectul judeţului şi că lucrurile în care el crede şi pe care vrea să le aplice sunt transparenţa, legalitatea şi dialogul.

„Vreau să mulţumesc guvernului pentru onoarea şi pentru încrederea pe care mi le-a acordat pentru desemnarea mea, este adevărat, temporară, ca subprefect al judeţului Olt. Aşa cum spunea şi domnul prefect anterior, că a format o echipă bună cu domnul Oproiu, la fel îmi doresc şi eu, să formăm o echipă măcar la fel de bună. Lucrurile în care eu cred şi pe care îmi doresc să le aplic în continuare sunt transparenţă, legalitate şi dialog. Fără aceste trei elemenmte cred că nu se poate face cu adevărat o administraţie în folosul cetăţenilor. Ştiu că pot părea vorbe goale sau limbaj de lemn, dar eu cred cu tărie în ele”, a spus noul subprefect al judeţului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here