VIDEO/Prefectul de Olt a vorbit despre posibila sa demitere: Cine i-ar putea lua locul

Numirea lui Ionuţ Cotarcea în postul de subprefect al judeţului Olt, în locul lui Emanuel Oproiu, nu este un punct final: Cotarcea va fi, probabil, şi înlocuitorul actualului prefect, Silviu Neacşu. După ce, vineri, Ionuţ Cotarcea a depus jurământul de învestire în funcţie, prefectul de Olt s-a dat de gol: „Problema se pune când şi cum”.

Citeşte şi Bărbatul din Balş accidentat în noaptea nunţii fiului său a murit la Spitalul Craiova

După festivitatea de depunere a jurământului de învestire în funcţie de către noul subprefect Ionuţ Cotarcea, conducerea prefecturii a avut o scurtă întâlnire cu presa, neoficială. În acest cadru, întrebat dacă va Ionuţ Cotarcea va fi şi noul prefect al judeţului, prefectul în funcţie s-a dat de gol.

Citește și Accident cu 6 victime la Optași Măgura. Printre răniți se numără și două minore de 4 și 8 ani

„De ce să… Astea sunt amănunte care ţin de… Noi toţi suntem numiţi cu detaşare. Oricând se poate întâmpla, la orice şedinţă de guvern se poate întâmpla acest lucru (eliberarea din funcţie – n.r.). Totuşi cred că în judeţul Olt Instituţia Prefectului a avut nişte rezultate bune. Desigur, şi domnul Cotarcea are în raniţă bastonul de cel puţin prefect. De ce să nu ocupe la un moment dat acest loc? Problema se pune când şi cum. Viitorul este în faţa dânsului, are 34 de ani, are toată viaţa înainte”, s-a scăpat Silviu Neacşu.

Citește și Groaznic ACCIDENT rutier în Olt, cu doi răniți. Un tânăr de 19 ani a MURIT

Noul subprefect de Olt, Ionuţ Cotarcea, a depus, vineri, jurământul de învestire în funcţie, înlocuindu-l în acest post pe Emanuel Oproiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here