Curs Machiaj Slatina – deschiderea 14 Noiembrie 2016

Dacã doriţi sã vã iniţiaţi în tainele machiajului, fie pentru a urma o carierã în domeniu, fie pentru a vã îmbunãtãţi tehnica atunci când vã automachiaţi pentru diferite ocazii, cursul de Machiaj organizat în Slatina, ce va avea deschiderea în data de 14 Noiembrie 2016 este soluţia. Cursul este susţinut de formatori cu experienţã, produsele cu care se lucreazã fiind produse profesionale iar condiţiile de studiu sunt excelente. 

Important !!! Cursul este acreditat şi recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei diplomele fiind valabile atât în ţarâ cât şi în strãinãtate.

Alãturi de formatori specialişti veţi ȋnsuşi tainele machiajului, noţiuni utile ȋn cadrul viitoarei cariere ȋn domeniu sau doar pentru a vã automachia. Cursul este oferit la preţul de 690 lei.

Beautiful eye with makeup close up

Tehnica machiajului de zi, machiajul de sear㸠machiajul de ocazie, noţiuni privind folosirea corectã a instrumentarului din trusa de machiaj, evitarea greşelilor cel mai des întâlnite în tehnica machiajului, dezvoltarea imaginaţiei şi pasiunii pentru aceastã frumoasã profesie sunt doar câteva dintre subiectele abordate în cadrul cursului.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 95

Mai multe detalii despre cursul de Machiaj pot fi obţinute accesând urmãtorul link, sau vã puteţi adresa firmei Profesional New Consult la centrul din Slatina, la adresa : B-dul A.I. Cuza, nr.11 A, bl. FB15, Sc.A, parter (în spatele papetãriei DECK de pe A.I. Cuza) sau la telefoanele 0745.490.490, 0784.045.025, email: slatina@profesionalnewconsult.ro web : www.profesionalnewconsult.ro

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 95

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :

Curs Stilist Protezist UnghiiCurs Manichiurã PedichiurãCurs Tehnician Maseur, Curs CosmeticăCurs CoaforCurs Frizerie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here