Controlul judiciar îi prieşte lui Minel Prina: Şi-a tras un Jaguar de zeci de mii de euro

Fostului primar al Slatinei, Minel Prina, judecat în mai multe dosare pentru fapte de corupţie, se pare că îi prieşte controlul judiciar sub care se află, cel puţin din punct de vedere financiar: Deşi anul trecut el a rămas fără slujbă, în urmă cu câteva luni şi-a cumpărat un autoturism Jaguar care pe piaţa auto costă între 40.000 şi 60.000 de euro, în funcţie de dotări.

Achiziţionarea autoturismului nu este singura noutate din viaţa fostului edil. Divorţul de soţia sa a reprezentat un alt eveniment care i-a făcut pe foştii soţi să-şi scoată la vânzare vila pe care o deţin de câţiva ani în strada Popa Şapcă din Slatina, imobil construit de firma de casă a Primăriei Slatina sub mandatele lui Darius Vâlcov şi Prina, SC Cafmin SRL, pe un teren cumpărat în 2008 de Cristian Tomescu, cel care controlează, de fapt, societatea comercială cu pricina.

Minel Prina a fost trimis în judecată în mai multe dosare pentru fapte de corupţie după ce, în în urmă cu patru ani, a scăpat cu o pedeapsă la închisoare cu suspendare, tot pentru fapte de corupţie. În prezent, el este judecat de Curtea Supremă în dosarul de corupție al fostului primar al Slatinei, senator şi ministru al Finanţelor, Darius Vâlcov. Un alt dosar în care Prina are calitatea de inculpat a fost trimis de DNA la Tribunalul Olt. El este acuzat de abuz în serviciu după ce Primăria Slatina a vândut un teren la preţ subevaluat soţului fostei şefe a Tribunalului Olt, judecătoarea Carmen Marinescu, ambii condamnaţi în primă instanţă la închisoare pentru o mită primită de la interlopul Bercea Mondial.

2 COMENTARII

  1. Sa vedeti ce bine o sa se vada Jaguarul XF cu numere de OT .. ZEN din parcarea Penitenciarului. MINEL PRINA, sper sa fi iubit in toate felurile de colegii de penitenciar ! Urmeaza auto cu numerele OT .. SMD, OT .. KAF, OT .. SHX, OT .. VYP, OT .. CXD, OT .. BSY si lista pulifricilor este lunga rau !

  2. Papagalul se bucura de ultimele momente in libertate…profita din plin,iar printre alte indeletniciri se plimba si cu masina marca Jaguar, de peste 40 000 de euro, masina achizitionata din salariul de primar…sfidarea lui,deja condamnat definitiv nu are limite…inlesneste munca procurorilor care au dovada produsului infractional obtinut in perioada de trista amintire cat a fost primar condamnat definitiv al Slatine…Sictir mai Prina Minel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here