De NECREZUT: Ce fac reprezentanţii ALDE în şedinţele Consiliului Judeţean Olt

La o primă privire din faţă, doamna consilier ALDE Gherghina Ioniţă părea absorbită de proiectele de hotărâre supuse dezbaterii şi aprobării în şedinţa ordinară de joi a Consiliului Judeţean Olt. Privită, însă, dintr-un alt unghi, nu mică ne-a fost mirarea când am înţeles că doamna consilier judeţean a fost absorbită de cu totul altceva mai bine de jumătate din durata şedinţei.

În timp ce colegii săi urmăreau cu atenţie articolele din proiectele de hotărâre cărora li s-a dat citire, reprezentanta ALDE în legislativul local a stat aproape toată şedinţa conectată la internet, pe telefonul mobil, căutând asiduu informaţii care nu aveau nici o legătură cu şedinţa.

Abia într-un târziu, când probabil s-a simţit urmărită de aparatul de fotografiat, aleasa ALDE în CJ a redevenit atentă şa şedinţă.

Imaginile nu mai au nevoie de nici un comentariu.

gherghina-ionita

gherghina-ionita1

gherghina-ionita3

gherghina-ionita2

Nu acelaşi lucru se poate spune despre colegul de partid al Gherghinei Ioniţă, vicepreşedintele CJ Ioan Ciugulea, care pe parcursul şedinţei a întors pe toate feţele proiectele de acte normative supuse aprobării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here