Un elev din Olt a dat în judecată liceul la care învăţa și cere daune uriaşe

Un elev din Drăgăneşti-Olt a dat în judecată liceul la care învăţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Ministerul Educaţiei. Băiatul cere daune de 80.000 de lei, după ce a fost mutat disciplinar, informează, luni, B1 TV.

Totul a început anul trecut, când elevul a mers la conducerea școlii pentru a cere decontarea transportului în comun. Conducerea școlii a refuzat și chiar l-ar fi jignit pe băiat, așa că el a insistat pentru decontare.

Băiatul susține că, ulterior, mai mulți colegi i-au spart contul de e-mail și cel de socializare, așa că a depus o reclamație la DIICOT împotriva lor. Mai mult, el afirmă că a și fost bătut de alți colegi și niciun profesor nu a luat măsuri.

Mai mult, el a fost mutat disciplinar la un alt liceu din oraş.

Acum, acest dosar a luat amploare si sunt cercetate nu mai putin de 61 de persoane si institutii. „Eu nu i-am acţionat în instanţă pe toţi, ci doar liceul, Inspectoratul Şcolar şi Ministerul Educaţiei. Ulterior au fost introduşi toţi aceşti oameni în dosar. Eu cer anularea sancţiunilor disciplinare impuse de către unitatea de învăţământ şi înlăturarea tuturor consecinţelor, daune morale şi materiale în cuantum de 80.000 de lei. Vreau să se ia şi măsurile legale împotriva elevilor, profesorilor, inspectorilor şi reprezentanţilor din Minister pentru încălcarea atribuţiilor de serviciu”, a spus Andrei Ciocârlău, elevul în cauză. noteaza jurnaliştii de la gandul.info.

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Olt nu vor să facă declaraţii cu privire la acest subiect până la finalizarea anchetei care este în desfăşurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here