Olt: Un autoturism care s-a izbit de un cap de pod a ars în totalitate. În mașină erau 3 tineri din Slatina

Un autoturism a fost distrus în totalitate, marți noapte, după ce s-a izbit de un cap de pod pe raza localității Teslui. Impactul a fost urmat de un incendiu devastator, mașina arzând în totalitate. În autovehicul se aflau trei persoane, tineri de până în 25 de ani din Slatina.

Accidentul s-a petrecut aptoape de miezul nopții, pe drumul care face legătura între localitățile Teslui și Oporelu. Din cauze pe care polițiștii urmează să le stabilească, șoferul autoturismul a pierdut controlul asupra direcției de mers, mașina izbindu-se puternic de un cap de pod.

Impactul a fost urmat de un incendiu care a distrus mașina în totalitate. În autoturism se aflau trei persoane, tineri de până în 25 de ani, toți din Slatina.

Din fericire, toate persoanele aflate în mașină au reușit să iese afară înainte ca flăcările să cuprindă autovehiculul. Mai mult, toți cei trei tineri nici nu au avut nevoie de îngrijirile medicale pe care echipajele de salvatori sosite la fața locului erau pregătite să le acorde.

„Din fericire, toate persoanele aflate în autoturism au reușit să iese din acesta înainte de izbucnirea incendiului. Mașina a ars în totalitate, colegii mei care s-au aflat la fața locului neputând să mai salveze ceva din ea”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Poliția încearcă să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here