FOTO/VIDEO Incendiu devastator cu pagube imense în Corabia. Focul a ajuns şi la vecini

Un incendiu devastator a izbucnit duminică seară la o locuinţă din oraşul Corabia. Zeci de pompieri au intervenit ore bune cu mai multe autospeciale de stingere pentru lichidarea incendiului care a produs pagube imense, distrugând în bună parte locuinţa, mai multe anexe gospodăreşti, două autoturisme şi un ATV.

Incendiul a izbucnit la o locuinţă din cartierul Celei şi a fost anunţat la 112 în jurul orei 21.00. Peste 25 de pompieri, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o autospecială pentru primă intervenție au ajuns la locul nenorocirii, acţionând mai bine de trei ore pentru stingerea flăcărilor.

img_20161211_214605

„În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la o casă de locuit, mai multe anexe gospodărești, două autoturisme, mai multe materiale combustibile și la o locuință învecinată. Dezvoltarea rapidă a incendiului a fost favorizată de materialele inflamabile și ușor combustibile aflate în apropierea locuinței și anexelor gospodărești ( două recipiente cu motorină și circa 70 de anvelope ). Pompierii au acționat pentru lichidarea incendiului, dar și pentru protejarea vecinătăților. Intervenția militarilor a durat mai bine de trei ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

img_20161211_214639

Au ars acoperișul casei pe circa 200 de metri pătrați, bunurile din două camere de locuit, cele două autoturisme, un ATV, trei anexe gospodărești, zeci de anvelope depozitate în gospodărie, recipiente cu ulei de motor și motorină.

img_20161211_223818

Focul a ajuns şi la gospodăria vecină, unde au ars circa șase metri de acoperiș, o anexă gospodărească și s-au degradat mai multe bunuri.

Luni dimineață, o echipă formată din specialiști de la Pompieri şi Poliţie s-a deplasat la fața locului pentru stabilirea cauzei probabile a incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here