Magia Crăciunului: Elevii CNRG Slatina au dăruit bucurie copiilor săraci din Verguleasa/FOTO

Spiritul Crăciunului s-a înfiripat din nou printre elevii cu suflete darnice care, alături de profesori ai Colegiului Național ”Radu Greceanu”, au reușit să adune și să dăruiască, încă o dată, zeci de cadouri mai multor copii cu probleme sociale din comuna olteană Verguleasa.

Alexandru MIREA

Mai mulți elevi din generații diferite ai Colegiului Național ”Radu Greceanu” din Slatina, sprijiniți de dascălii lor, în colaborare cu Asociația pentru Dezvoltare Locală Verguleasa și cu Asociația „George Poboran – pentru copiii nostri”, au organizat proiectul ”100 BUCURII” pentru școlarii Centrului Multifuncțional Social din comuna Verguleasa. Acest proiect se află la a doua ediție, bucurându-se de un număr și mai mare de participanți față de anul trecut și a constat în strângerea a o sută de cadouri pentru cei 81 de copii cu probleme sociale. Proiectul a fost acceptat și chiar sprijinit de autoritățile locale, primarul comunei Verguleasa, Valentin Piciu, numărându-se printre cei care au împărțit copiilor darurile.

Cadourile au fust duse personal de elevii si profesorii CNRG miercuri, 21 decembrie 2016, aceștia considerând că o parte foarte importantă a proiectului o reprezintă interacțiunea cu micuții cărora le-au pregătit această surprirză.

Coordonatorul proiectului, doamna profesor Aurora Szocs, a reușit să mobilizeze și anul acesta un număr mare de participanți dornici sa ofere bucurii în preajma Crăciunului. Aceasta reușește de ani buni să lumineze fețele a zeci și zeci de copii, înfiripând astfel plăcerea voluntariatului în inimile elevilor care o ajută cu fiecare astfel de ocazie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here