Accident MORTAL în Olt. Un bărbat de 33 de ani și-a dat ultima suflare prins sub mașină

Un bărbat de 33 de ani din comuna olteană Valea Mare a murit sub propriul autoturism cu care s-a răsturnat vineri noapte, pe raza localității de domiciliu. Scos de pompieri de sub mașină, pompierii au încercat readucă victima la viață prin manevre de resuscitare. Totul a fost în zadar însă. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 22.00, pe șoseaua care face legătura între DN 65 și comuna Valea Mare, unde, în timp ce rula către localitatea de domiciliu, șoferul, Marian Găină, de 33 de ani, care se afla singur în mașină, a pierdut la un moment dat controlul volanului, iar autoturismul, un Fiat Punto, s-a răsturnat, conducătorul auto rămânând încarcerat sub mașină.

La fața locului au ajuns pompierii cu o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD care au început imediat operațiunea de salvare, reușind să extragă victima de sub autoturism. Din păcate, omul se afla în stop cardio-respirator.

„S-au executat manevre de resuscitare conform protocolului, fără rezultat, din păcate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

La fața locului au ajuns și polițiștii, care au demarat verificări pentru a stabili exact care a fost cauza tragicului eveniment rutier.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here